top of page
  • Yazarın fotoğrafıMarm Assistance

Türkiye girişlerinde PCR testi ve Yılbaşı Sokağa çıkma muafiyeti hakkında



Değerli Misafirlerimiz,

30.12.2020 tarihinden itibaren kara, deniz ve havayolu ile Türkiye’ye giriş yapacak kişilerin ülkeye girişlerinden önceki son yetmiş iki (72) saat içerisinde yapılmış negatif PCR testlerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Negatif PCR testi olmayan kişiler Türkiye'ye gelirken uçağa veya diğer ulaşım araçlarına bindirilmeyecektir.Bu uygulama 1 Mart 2021 tarihine kadar devam edecektir.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede yer alan 31 Aralık 2020 Perşembe günü 21.00'den 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında, uçuş gerçekleştirecek ve konaklama rezervasyonuna sahip tüm yolcular muaf tutulacaktır.

Uçuşu olan yolcular, kısıtlama süresince yapılacak kontrollerde uçuşlarına dair bir belge (mobil biniş kartı veya bilet ekran görüntüsü) , konaklama rezervasyon olan yolcular rezervasyon onay formu veya voucherlarını ibraz ederek ulaşımlarını sağlayabileceklerdir.

Konuyla ilgili güncel gelişmeleri ve duyuruları web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Seyahatiniz süresince otoritelerce belirlenen diğer kısıtlama ve tedbirlere uymanızı önemle hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Marm Travel

34 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page